viernes, 21 de junio de 2024

BONES VACANCES DE PART DEL CICLE INICIAL

Volem desitjar-vos unes vacances molt divertides i relaxants. Després d'un curs ple d'aprenentatge i moments emocionants, arriba el moment de descansar i gaudir del temps lliure. 

Esperem que pugueu fer tot allò que us agrada, jugar, explorar nous llocs i passar molt de temps amb la família i amics. 

Recordeu que les vacances són un temps per relaxar-se i carregar piles per al proper curs. Que tingueu unes vacances genials plenes de moments inoblidables i aventures emocionants. Ens veiem aviat!






lunes, 10 de junio de 2024

Quatre petites cantonades de no res


A cicle inicial hem tingut el plaer de llegir plegats/es el conte "Quatre petites cantonades de no res" (2004), del Jérôme Ruillier. 

El Petit Quadrat vol jugar a casa dels seus amics els Petits Rodons, però no passa per la porta perquè la porta és rodona com els seus amics! 
Un llibre sobre l’amistat, la diferència i l’exclusió amb una proposta gràfica molt original. A l'escola Marianao, aprenem i ens ho passem genial!




                                                                              Primer A


    Primer B


Segon

lunes, 3 de junio de 2024

EDUCACIÓ VIÀRIA: SEGONA SESSIÓ

Avui, els nens i les nenes de segon hem anat a la Plaça Teresa Valls i Diví i ens ho hem passat súper bé!

Hem fet la segona sessió d'educació viària amb el policia local, en Xavi. Ell és molt simpàtic i ens ensenya moltes coses importants sobre com anar en bici i patinet de manera segura.

Quan hem arribat a la plaça, en Xavi ja ens esperava amb un gran somriure. Ens ha explicat les normes del circuit, el significat d'algunes senyals i ens ha recordat com hem de portar el casc ben posat. Després, ens hem posat en fila i hem començat a fer les diferents activitats que el Xavi havia pensat per fer amb les bicicletes i els patinets.

Ens agrada molt fer aquestes sessions perquè són molt divertides i aprenem coses que ens ajuden a ser més segurs quan anem en bicicleta o patinet.