lunes, 4 de febrero de 2019

LLIBRETA I MALETA VIATGERA



La Laia va explicar que de tots els llibres el que més li agradava era el de "si jo fos un gat" perquè li encantaria tenir-ne un a casa però... com la mama té al·lèrgia no pot tenir però li dóna menjar als gats que hi ha per voltant de casa seva.


La Mia va ensenyar els treballs manuals que va fer amb el seu pare i ens va explicar que li agrada molt ballar i que els dissabtes practica la coreografia.



La Jihad ens ha explicat que aquest cap de setmana va anar de compres i que s'ho va passar d'allò més bé, el vestit de la foto era nou i era molt bonic!



L'Adriana ens ha explicat que el llibre que més li ha agradat ha sigut el de "si jo fos un gat" perquè li agraden molt els gats i el que menys el còmic perquè a vegades s'embolicava en llegir. 


L'Àlex va explicar que el llibre que va trobar més interessant va ser el llibre de la lluna i va dir tres noms que ningú sabia qui eren, així que vam fer una mica de recerca a la xarxa i van trobar informació molt interessant.


La Naia és més tradicional i ens va explicar que a ella li agrada molt el conte dels tres porquets i que havia practicat la lectura amb el seu germà, això és molt bona idea!


L'Hugo va explicar el seu cap de setmana, on va anar amb la seva família i que es va comprar una pilota de futbol.
























No hay comentarios:

Publicar un comentario