jueves, 25 de enero de 2024

ESTÀS BÉ?


Aquest matí, partint de la motivació i dels neguits dels alumnes de la classe de 1r B, hem decidit entre tots buscar diferents recursos que ens ajudin a gestionar les emocions. D'emocions hi ha moltes i després de la pluja d'idees hem decidit començar per la tristesa.

Hem conversat sobre quines coses podem fer i ens poden ajudar quan estem tristos. Ens hem adonat que tots i totes som diferents i gestionem les emocions de manera diferent; totes són respectables i bones si ens fan sentir millor. Alguns/es necessiten estar sols, d'altres necessiten una abraçada, un petó, d'altres plorar o parlar,...

Després  ens hem assegut tots i totes en rotllana i hem fet la dinàmica de la teranyina de llana.. Primer la mestra ha agafat el bri de llana i ha llançat aleatòriament el cabdell de llana a un infant que havia d'explicar com se sentia. Després aquest infant ha agafat un bri de llana i ha hagut de llançar el cabdell de llana a un altre nen o nena i dir-li algunes paraules boniques, alguna cosa que li agradés d'aquest infant. I així successivament, formant-se una bonica teranyina.

Aquesta activitat ens ha agradat i ens ha servit per promoure la cohesió de grup, hem pogut percebre com el grup estava connectat per la xarxa que han subjectat tots i totes fins al final. 

Continuarem aprofundint en aquest tema!





No hay comentarios:

Publicar un comentario