jueves, 24 de mayo de 2018

TREBALLEM L'EMPATIA



Aquesta setmana a tutoria i a valors volem tornar a treballar l'empatiaa causa dels conflictes que ens trobem molt sovint amb el grup classe.



Primer de tot hem fet la definició d'empatia :
L'empatia és la capacitat de saber què li passa a l'altra persona i de comprendre els seus sentiments. En l'entorn de l'aula i en la vida, es tracta d'una emoció bàsica per tal de regular conflictes i aportar el millor de nosaltres a la convivència. Avui us proposem cinc activitats bàsiques per treballar l'empatia a l'aula.



A continuació, mostrarem fotografies d'una dinàmica que vam fer i ens va ajudar a entendre que és l'empatia. El nom d'aquesta dinàmica és: A les teves sabates. Es tracta d'una activitat on els nens i nenes es canviaran les sabates i comproven com es camina amb unes sabates massa grans o un pèl petites. Preguntem com creiem que se senten la resta, si els coneixem prou bé o si sabem quines són les seves preocupacions. La conversa pot donar molts fruits.
Seguint la línia de les sabates, també vam visionar aquest vídeo per tal de reflexionar i donar per tancada aquesta experiència.





No hay comentarios:

Publicar un comentario