domingo, 29 de mayo de 2022

2n B: EL TEXT QUE VULL COMPARTIR - MAIG

Aquest mes de maig, han estat l'Adrià, l'Abdehrraman, la Jana, la Claudia i la Daniela Gómez,. els encarregats de llegir a la classe, en veu alta, un fragment del text que ells han escollit i practicat a casa seva. 


L'Adrià ens va llegir un trosset del llibre Super Mario Aventures, un cómic en blanc i negre basat en les aventures d'aquest personatge tant conegut.

L'Abderrahman ens va llegir un fragment de Los compas y la entidad.exeun llibre d'acció ons els personatges fan de detectius i que és ben entretingut.

La Jana ens va llegir unes pàgines del llibre El abrigo de Jana, on ella és la protagonista del conte i explica com se sent en algunes ocasions. És un llibre molt maco que parla de sentiments i emocions.,

La Claudia va llegir un fragment del conte A veces estoy enfadada, que al igual que l'anterior, parla de com ens sentim de vegades i ens dóna alguna estratègia per intentar calmar-nos davant d'aquestes situacions.

Per últim, la Daniela Gómez ens va llegir un trosset del llibre Itarte Vlogs, que es basa en unes històries de les famoses germanes anomenades ratetes i que tracta sobre el tema del càncer. El fragment que va llegir, a més a més, també va estar molt relacionat amb el respecte i de com hem d'estimar-nos els uns als altres per com som per dins i no fixar-nos en l'aspecte físic de les persones.


Com veieu, aquest mes hem, llegit i compartit moltíssim!! 

   

Feu clic AQUÍ per veure les fotos..

No hay comentarios:

Publicar un comentario