jueves, 29 de febrero de 2024

CICLE INICIAL VISITA EL MONTBAIG

Els nens i nenes de cicle inicial vàrem anar ahir d'excursió a Montbaig, on vàrem realitzar moltes activitats. Els educadors/es: el Samuel, la Laia i la Judit ens van explicar moltes coses sobre la fauna i flora d'aquest espai natural. 

Vàrem poder descobrir la Torre de les bruixes, la pineda (on vam observar les casetes dels ocells i les seves plomes), diferents tipus de pedres, les pinyes rossegades per ratolins de camp o esquirols, les esparragueres, l'escorça dels arbres, etc.

A la Font de Golbes, vam descobrir diferents curiositats dels ocells del Montbaig: com el Cucut, la Mallarenga Carbonera, la Merla, el Puput, les Caderneres, el Tudó  i molts més. Vam escoltar els reclams del Picot verd i el Pit-roig. Sabíeu que el cucut posa els ous al niu d'un altre ocell i es despreocupa totalment?

De camí cap a l'ermita, vàrem observar un ramat d'ovelles. Vàrem caminar fins arribar a l'ermita de Sant Ramón, mentre els/les infants passejaven força atents/es, escoltant els ocells que ens envoltaven.

Va ser un dia ben especial on vàrem poder gaudir de la natura..



                                                                               1r A



                                                                               1r B



                                                                                 2n

No hay comentarios:

Publicar un comentario